Preturi

Preturile nu sunt batute in cuie. Dar există niste criterii de evaluare a lucrarilor:

  • Pret pe metru liniar
  • Pret pe metru patrat
  • Depinde daca se aplica: bait,vopsea, lac, tratament contra insectelor, tratament contra incendiilor (ignifugare)
  • Si nu in ultimul rand preturile depind si de volumul de munca depus, dificultatea executiei. Cu alte cuvinte sunteti la mana noastra. Pe baza criteriilor de mai sus putem sa va jefuim ca hotii la drumul mare. E o gluma bineinteles.

Ce facem?

Usi, ferestre, mobila, plinte, garduri, scari interioare, rame pentru tablouri, cozi de matura, de ciocan, de topor, dulgherie, casute din lemn, cutii, cutiuțe, toaca, ciocanele pt. toaca, strana, tetrapod, cruci, blaturi pentru icoane. Dar dacă omu’ are nevoie de o scobitoare sau de un bat de chibrit i-l facem si pe-ala….aşa ca nu vă sfiiti …uşa noastră e deschisa.

Veniti sa ne intrebati ce si cum chiar daca nu stiti exact ce vreti. Va mai ajutam noi cu un sfat doua, cu o propunere….si impreuna o dibuim noi.

In general lucram si recomandam lemnul masiv. Brad, tei, frasin, stejar, cires, nuc etc… Vreti esente rare? ….gasim si d-alea. Daca va intereseaza lucrari din mdf, pfl, panel, placaj ...etc.. veniti tot la noi. Le facem si pe-astea. Vopsim, lacuim, dam cu bait... daca vrea clientu’.

Facem si modele personalizate. Finisaj cu uleiuri naturale ...ceruire, combinatii de lacuri si vopsele… antichizari, vintage...rustic, chestii, fantezii, mai multe culori….tot ce va trece prin cap…ne trece si noua.

Ce dregem

Usi, ferestre, mobila... Orice obiect din lemn care trebuie reparat il rezolvam. Veniti la noi! Cum dregem? Se evalueaza lucrarea... și-i dăm "bice"!

Contact

Telefon: 0736 096 323

Punct de lucru: Doamna Ghica - Gara de Est

Program: Luni - Vineri: 10 - 18

Email: contact@ateliertamplarie.ro

Cum se face o comanda

Telefon, vorbim, stabilim ce si cum, un mic avans (valoarea materialelor). Dupa executie – plata manoperei.

Daca produsul final nu e conform cerintelor dumneavoastra…ori se face reducere, ori se reface lucrarea – lucru care pana acum slava Domnului nu s-a intamplat.