OFERTĂ ŞI PREȚURI…
sau daca e sa ramanem in spiritul sloganului (”facem şi dregem”)…
CÂT MĂ COSTĂ DOM’LE TOATĂ TREABA ASTA?

 

CE FACEM ?

 

ateliertamplarie_unelte6

Usi, ferestre, mobila, plinte, garduri, scari interioare, rame pentru tablouri, cozi de matura, de ciocan, de topor, dulgherie, casute din lemn, cutii, cutiuțe, toaca, ciocanele pt. toaca, strana, tetrapod, cruci, blaturi pentru icoane.  Dar dacă omu’ are nevoie de o scobitoare sau de un bat de chibrit i-l facem si pe-ala….aşa ca nu vă sfiiti …uşa noastră e deschisa.

Veniti sa ne intrebati ce si cum chiar daca nu stiti exact ce vreti. Va mai ajutam noi cu un sfat doua, cu o propunere….si impreuna o dibuim noi.

In general lucram si recomandam lemnul masiv. Brad, tei, frasin, stejar, cires, nuc  etc… Vreti  esente rare? ….gasim si d-alea.

Daca va intereseaza lucrari din mdf, pfl, pal, panel, placaj ...etc.. veniti tot la noi. Le facem si pe-astea. Vopsim, lacuim, dam cu bait... daca vrea clientu’.

Facem si modele personalizate. Finisaj cu uleiuri naturale ...ceruire, combinatii de lacuri si vopsele…chestii, fantezii, mai multe culori….tot ce va trece prin cap…ne trece si noua.

 

CE DREGEM ?ateliertamplarie_unelte5

Usi, ferestre, mobila... Orice obiect din lemn care trebuie reparat il rezolvam. Veniti la noi!

Cum dregem?

Se evalueaza lucrarea, stabilim unde se executa reparatia (la client acasa - daca este ceva simplu... sau la noi in atelier).